21 iulie 2010

Still around, cu chef de scris

Hey ho, mai dau si pe aici din cand in cand... Dupa cum n-ati observat mi-am schimbat designul la blog. Imaginea din header e creatie proprie, deci sa curga laudele! :P

Si de acu is in vacanta. Am avut azi admiterea la master, o fost din nou dezamagitor: profi plictisiti, dornici de a demonstra ca is mai destepti ca mine, complete boredom as usual. Macar am scapat de citit articole medicale, genetica si algoritmi. Sper sa intru.

Ce am mai facut? Pe la sindrofii urbane... am fost la alea gratis. Am fost in Piata Traian saptamana trecuta. A fost cinema in aer liber, o rulat filmu "Jour de fete" a lu Tati. It was cute... comedie gen Stan si Bran. Atmosfera a fost foarte misto: stateam pe scaune in mijlocul pietei, si era liniste, din cand in cand mai treceau tramvaiele prin dreapta, si era lumina din aia chioara faina... am mancat o inghetata delicioasa plina de chimicale si m-au piscat tantarii la greu.

Tot in Piata Traian, weekendul asta i=am vazut pe Blues Station cantand. Foarte slab... muzica aia n-avea nici pe care, cantau cantece in engleza despre Arizona (ca deh, asa scrie la manualu de blues, country). De ce dracu mi-ar pasa mie, om chinuit de Roumanie, de Arizona si de cowboy nu stiu... Astia is ca trupele alea de metal care canta despre elfi, licurici si faraoni.

Si mi-am luat bicicleta acu vreo 2-3 saptamani din Mehala cu 150 lei. O ador. E model clasic, cu ghidon cu coarne intoarse. Cam ruginita ea, vopseaua un pic belita, dar imi place f mult. Am invatat si sa merg pe ea thx to Alex. Senchiu! Eh, si rugina de pe crom se curata foarte bine cu staniol botzit inmuiat in cola ;)

Acu am TV digital si prind Fashion TV. Vazusem o prezentare cu o melodie de fundal care atunci m-a impresionat foarte mult, era cu versuri cu ceva "I'll never marry", suna a post-punk ceva dark de prin '70 - '80. Am descoperit mai apoi ca era The National - Bloodbuzz Ohio. Acu nu imi mai place... LOL. Solistu ii urat, n-are nici un pic de farmec si il imita pe Ian Curtis and sounds like cheap post-punk revival. I know... i'm entirely superficial and i intend to stay that way. Va puteti imagina ca am inceput sa ascult The Horrors pentru ca imi plac la nebunie picioarele lor? :)) Nici eu.