26 noiembrie 2007

Interviu The Mood pe UTV, Marti - 27 Nov, ora 21:30


Tin sa anunt din surse sigure (tobarul de la The Mood, aka Bogdan) ca maine o sa fie un interviu cu The Mood pe UTV, de la 21:30. Fanii sa se uite musai, ceilalti, sa se uite si ei, ca poate descopera o trupa romaneasca de indie-alternativ mai speciala. ;) Plus, ca sunt intens promovati si sustinuti de Omul cu Sobolani.

Prima data i-am vazut anul asta, in primavara, la StudentFest, la repetitii. Si m-au impresionat f mult. Mi s-au parut ca aduc ceva deosebit in alternativul romanesc. Nu aveau riffurile acelea de chitara plictisitoare (specifice trupelor de pe la noi), la care pierzi firul dupa a doua melodie. Si nu prea semanau cu nimic romanesc ce ascultasem. Interesant...

Baietii canta impreuna cam de un an, suna foarte tonic, inovativ. Solistul f simpatic, cu multa energie si cu o voce subtirica, mai speciala. Printre influente se numara Smashing Pumpkins, Placebo, The Hives, Nirvana, The Kooks, Sex Pistols, Arctic Monkeys, etc.

Melodii puteti asculta si descarca de pe pagina lor de MySpace: http://www.myspace.com/themoodofficial Eu recomand in special 2 Times, iar altii ar zice si Extasy.
Articole despre The Mood mai puteti gasi pe Metropotam[citeste articol] si prin Jurnalul National[citeste articol], etc. Vad ca ii apreciaza lumea... Intr-adevar, sunt o trupa talentata cu mult potential. Check them out!

5 comentarii:

bloo spunea...

the mooooood :D:D vai sunt superbi! si solistul e just dreamy. pacat ca nu am tv sa ii vad X(

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mie imi plac Mauser mai mult. =P

Susana spunea...

Totul suna bine la Mauser in afara de solist. Mi se strica boxele brusc. Plus ca vorbeste tipu o germana de se prapadeste de ras si Iliescu:P
Macar The Mood stau bine la capitolul limbi straine:D

Anonim spunea...

din pacate pentru tine bloo solistul e cam terminat si are deja aere de vedeta. nu m-ar mira sa-l schimbe trupa in viitorul nu foarte indepartat

Susana spunea...

umm... poi daca pleaca solistu, s-o cam zis cu Ze Mud:D oops! ai dreptate un pic: modestia nu strica nimanui... Da noh... is si ei la inceput. Sa nu-i luam asa la suturi.