9 iunie 2008

Aberatii de seara

.
Inca o zi de stat cu moaca in monitor... Mrrr!! Ies pe balcon... racoare cu miros de oras incalzit. E apus, a mai trecut o zi. Soarele incendiaza geamul unei cladiri de vis-a-vis, si cerul... Cerul... Ce culoare are cerul la apus? Incerc sa ignor texturile, formele, sa vad doar culori. Hmm... poi... ceva de la liliachiu-gri, mergand spre aqua-gri deschis, si apoi spre albastru marin fad cu gri. Well, not quite... Cred ca o las pe alta data. E si cam innorat... n-are rost. Poate ca nu ma uit in partea buna a cerului? :D Bineinteles... doar am balconul spre sud. Duh!

Voci de copii se aud de jos. Vine un miros de flori de tei putrezite... O fi plouat azi? "Mama, o plouat azi?" Cica nu... Prajitura cu dulce-amara cu cirese-visine. In sfarsit prajituri de casa:D Yum! Macar atat bun pe ziua de azi.

"Auzi, mama, da serios iti place Joy Division?", "Da, mama, da ce au? Canta frumos.", "Nu se poate... Cum dracu?", "Canta frumos, serios vorbesc, au asa o atmosfera...". In gandul meu: "Jeez, ce mama cool am..." :D

Ok, ma intorc la arhitecturile mele software. Cica ii prea lunga pauza asta... Bine ca mai are cineva grija de mine din cand in cand. Vad iar monitorul supraincalzit si modemul pe care as putea coace un ou. "Fisierul Roxy Music - Bryan Ferry Discography s-a terminat de descarcat", "Your virus signature database has successfully uploaded to version 3614". Da... cui naiba i-ar pasa?

Underworld - Cups.mp3


Joy Division - She's Lost Control

4 comentarii:

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Si eu am avut o revelatie asemanatoare cand am aflat recent ca la maica-mea ii plac Ting Tings. ^_^

Susana spunea...

Wheeee! We have cool mums:D

Unknown spunea...

Wow! La mami tau ii place Joy Division? Pai unde a gasit mami tau Joy Division sa asculta in Romania comunista??

Susana spunea...

Poi n-o gasit atunci, dar o gasit acu la mine in playlist:D