17 iunie 2008

The MOOoD @ RadioLynx

.

Dupa interviul de pe Radio Lynx de aseara am ramas usor dezamagita... Baietilor incepe sa li se urce succesul la cap, incep sa aiba aere de vedete. Spun cu parere de rau, ca abia asteptam sa se termine interviul, pt ca nu mai rezistam sa le ascult flecarelile mistocarite. Sa ai doua ore la dispozitie sa iti promovezi trupa, si tu sa stai sa bei bere, sa te hlinzesti ca la birtul de la coltul strazii, si eventual sa mai raspunzi la ce te intreaba "ala de la radio".

Poate ar trebui sa ia mai in serios treaba pe care o au de facut, si sa nu se imbete aiurea cu succesul pe care incep sa il aiba. Drumul pana la Reading e lung si plin de gropi...

Nu vreau sa mai continui cu critica, deci... sa trecem la lucrurile mai importante.

Ce am aflat din interviu: ca au scos un demo, pe care l-am ascultat in premiera, ca vor canta la B'estfest, ca vor canta in curand in deschidere la o trupa destul de mare de prin afara (vom afla in curand care), ca impart sala de repetitii cu cei de la Blister Blue, ca Hey apare deja intr-o reclama la Samsung, ca i-au ajutat mult OCS la inregistrarea demo-ului, ca sunt sub aripa E-magic, ca au ceva piese noi, si... cam atat imi aduc aminte.

Demo-ul nu m-a dat pe spate. Are 4 melodii: Hey, 2 Times, Back to the shop si The Sin. Piesele vor aparea in curand pe pagina lor de myspace. Per total demo-ul are o tenta usor comerciala. Suna mai mult a teen brit-pop. Eu prefer sound-ul lor live, putin mai crud, mai punk.

In fine... sper sa isi revina baietii, si asta sa fie doar o pasa proasta. Ca de nu, doar ei au de pierdut...

Later edit: interviul in varianta audio (incomplet)
.

14 comentarii:

Ioana spunea...

Sincer, pana acum n-am auzit de ei deeeeeloc. Dau play acum la ei pe myspace. Mai ascult putin ca sa ma pronunt. Aaa, da, si...azi de dimineata am vazut comentariile - ti.am zis ca sunt foarte aeriana- si...mersi. Cand am raspuns la postul cu Placebo nu le vasusem. Cum merge cu sesiunea?

Susana spunea...

Hey! ;) Poate n-ai auzit pt ca s-au lansat cam de un an. Is mai noi...
Mi se pare o trupa f interesanta pt romanica noastra. Mie chiar imi placeau f mult la un moment dat. I-am vazut si live, si sunt f buni. Am mai scris ceva articole despre ei pe aici.

Sper sa termine cu vedetismele astea, ca daca nu ma supar:P

Merci ca mai treci si pe aici:D Sesiunea ii ok pana acu... (zic io). Pt comentarii n-ai de ce multumi. Nu stiam ca esti asa talentata..:D Tzuc!

bloo spunea...

eu honestly nici nu am avut rabdare sa ascult pana la sfarsit ;p ma gandeam ca o sa apara pe undeva varianta inregistrata a emisiunii. ar fi exclenta pentru calatoriile mele cu trenul. si reclama ma enerveaza ca nu am vazut-o pana acum. cu talentele mele inexistente de cautare a chestiilor pe net nici nu ma mir :))

Susana spunea...

oau, cred ca io am fost singura fraiera pe aici care s-o uitat pan la sfarsit:P Good news... am inregistrat totu:D Adica cam 3 sferturi, ca nu l-am prins de la fix. Pun link right away. Si reclama aia n-am vaz nici io inca. Doar am auzit de ea. Daca o gasesti, pls let me know:D I'll do the same:)

bloo spunea...

uu ce bine :) tot timpul uit sa bifez casuta aia cu 'trimite prin e-mail comentarille ulteriore' blabla :P daca dau de reclama te anunt

Susana spunea...

merciii:) am pus si interviul. :D nu ii calitate super tare, da pt fani merge:P

Anonim spunea...

Eu nu am apucat sa ascult emisiunea.O sa-i ascult maine.Am aflat ca vor fi la radio bucuresti de la ora 21:00.Din cate stiu radio bucuresti emite si pe net.

Anonim spunea...

multumesc pentru incredere

Susana spunea...

Hmm... as vrea sa-ti raspund, draga marius, dar nu stiu ce. [Banuiesc ca esti un anumit marius, daca nu... ignora ce scrie mai jos]

Poi n-ai de ce sa imi multumesti, really. Incredere am pt ca... asa-s io, acord mult credit oamenilor (ceea ce nu e neaparat ceva bun). Oricum, in legatura cu trupa voastra, nush... cand v-am vaz prima data, am avut un feeling ciudat, ceva de genu "astia sunt!". Asteptam de mult o trupa romaneasca sa miste ceva cat de mic in sufletul meu. Si voi ati reusit un pic. Deci dupa feelingul asta ma ghidez de atunci. Si cred in voi... pentru ca iar am un sentiment ca veti reusi, si vad ca pana acum va miscati destul de bine. ;)

Daca mai dati mici rateuri din cand in cand (in special in interviuri), apoi io zic ca ii tolerabil, pt ca sunteti la inceput si nah... e exaltarea aia, in fine, nu mai tin teorii acu.

Deci, sa nu mai scriu iar romane... zic un singur lucru: Dati-i tare, ca aveti de unde! ;)

Anonim spunea...

Nu credeam sa aiba vreun fan baietii astia in afara de Dan de la OCS.
Nice to meet u. :P

Susana spunea...

really? poi cum? eu stiu ca au ceva fani pana acum, si unii chiar foarte inraiti... Well, nice to meet you too:D

Anonim spunea...

fanii nostrii sunt urmatorii : dan, nucu, mihnea, cezar, cosmin, mihai, susana, liviu, horia, catalin, gianina, maria, suki, cristi, matei, lucian, irina, alta irina, dan, sorin, iris, vlad ... si multi altii:P Multzumim de paruiala Susana:P

Susana spunea...

anytime, dear ;))

bloo spunea...

Vaaai le-ai uitat pe Dude :(