10 iulie 2008

Black Moth Super Rainbow

.

O trupa experimentala din Pittsburg, Pennsylvania. Muzica lor consta intr-un mix de psychedelic, folk, electronica si pop. Soundul lor special este construit prin instrumente analogice incluzand vocoder, piane Rhodes si Novatron.

Trupa exista din 2000 sub numele de satanstompingcaterpillars, schimbadu-si-l ulterior in 2003 in Black Moth Super Rainbow.

Au pana acum 3 albume de studio: Falling Through a Field (2003), Start a People (2004), Dandelion Gum (2007) si 2 EP-uri: Lost, Picking Flowers in the Woods (2006), Drippers (2008).

Alte activitati notabile ar fi colaborarea foarte simpatica cu The Octopus Project si prezenta ca opening-act pentru Flaming Lips in 2007.

Sunt o trupa cu un sound putin mai greu de digerat, dar foarte interesant. Merita ascultata zic eu.Black Moth Super Rainbow - Forever Heavy

Myspace: blackmothsuperrainbow
Site oficial: http://www.blackmothsuperrainbow.com/

3 comentarii:

-DE- spunea...

Ce parere ai de Thievery Corporation?


PS : tot nu mi-ai spus ce ai vazut in globul tau de cristal.

Calígulacsr spunea...

Hi, if you still want the mademoiselle k last album "jamais la paix" I'm uploading right now, you'll can download from this page in a few minutes.
http://musiquefrance.blogspot.com/

Susana spunea...

@ -DE-: Imi plac Thevery Corporation. N-am asc f mult, dar o sa aprofundez.:d Cat despre globul meu... sa zicem ca am vaz ca o tipa a carei nume incepe cu [De]. Merge?:D

@caligulacsr: thank you very very much. I can't wait to listen. U're very kind. Hugs!