24 iulie 2008

Not at My Blog [in vacanta]


Am cam tras chiulul la bloguiala in ultima vreme pentru ca... in sfarsit sunt IN VACANTA!!! Cred ca cea mai asteptata vacanta din viata mea:P (probabil si ultima:(( ) M-am retras in barlogul meu de la munte, timp de bloguiala si chef as avea, dar... lipseste elementul cheie: netul. Si fara net... nici iarba nu creste. Asa ca, pana prin septembrie/octombrie o sa trec mai rar pe aici. Deci, o vara bestiala tuturor, iubire multa, si... visare cat cuprinde. Ne vedem la toamna cu forte proaspete! Tye!

10 iulie 2008

Black Moth Super Rainbow

.

O trupa experimentala din Pittsburg, Pennsylvania. Muzica lor consta intr-un mix de psychedelic, folk, electronica si pop. Soundul lor special este construit prin instrumente analogice incluzand vocoder, piane Rhodes si Novatron.

Trupa exista din 2000 sub numele de satanstompingcaterpillars, schimbadu-si-l ulterior in 2003 in Black Moth Super Rainbow.

Au pana acum 3 albume de studio: Falling Through a Field (2003), Start a People (2004), Dandelion Gum (2007) si 2 EP-uri: Lost, Picking Flowers in the Woods (2006), Drippers (2008).

Alte activitati notabile ar fi colaborarea foarte simpatica cu The Octopus Project si prezenta ca opening-act pentru Flaming Lips in 2007.

Sunt o trupa cu un sound putin mai greu de digerat, dar foarte interesant. Merita ascultata zic eu.



Black Moth Super Rainbow - Forever Heavy

Myspace: blackmothsuperrainbow
Site oficial: http://www.blackmothsuperrainbow.com/

6 iulie 2008

The Hours

.

"sa privesti viata in fata...
intotdeauna...sa privesti viata in fata...
si sa o cunosti...asa cum este...
si in final sa o cunosti...
si sa o iubesti...pentru ceea ce este...
si apoi...
sa o parasesti."

(The Hours)


Sa privesti viata in fata, sa o cunosti asa cum e... Oare cat de departe trebuie sa iti privesti viata ca sa o cunosti asa cum e? Suntem prea aproape de viata pentru a-i analiza valoarea si semnificatia. Suntem invaluiti de vise, de sperante (de multe ori desarte), de iluzii, suntem cuprinsi de ardoare, de nerabdare si cateodata ne simtim si nemuritori.

Sa fugi de viata, sa te ascunzi de ea, sa o diseci... dar sa n-o parasesti, sa revii. Sa revii mereu... Sa lupti din nou... si sa castigi.
.

5 iulie 2008

Sonic Youth - Silver Rocket

.



Am cam tras chiulul la bloguit lately. I'm back... Si ce sa postez, apoi... unul dintre clipurile mele favorite Sonic Youth. Daps... puteti vedea puterea Sonic Youth la maxim. Prima data cand am vazut clipu asta i was like: "Moama, da ce tare! Vin astia la TV si se apuca sa se ia la branci cu chitarile pe scena!!! Jeez, ce sunete scot... sigur nu sunt extrateresti?" Sincer, mi-e cam mila de saracele chitari la cat le chinuie acolo, dar ce iese... :X Enjoy!