31 ianuarie 2009

Howling Bells



De cand n-am mai scris despre trupe noi... Si de cand n-am mai cautat trupe noi... In ultimul timp vad ca ma multumesc mai mult cu old school stuff. Sper sa imi revin.

Mi-am adus aminte zilele astea de Howling Bells, o trupa ce mi-a placut foarte mult prin 2006-2007. I-am descoperind urmarind de zor lista cu Tour Dates de la Placebo. Ii vedeam foarte des pe acolo, pentru ca au fost support band pentru turneul Meds. Am luat si am ascultat si am ramas... wow! Vocea solistei, Juanita, parca era scoasa dintr-o poveste cu oameni de tinichea si lei fara curaj,  sau cum spuneau cei de la NME: "Juanita’s extraordinary voice curls around the haunting guitar lines like cigarette smoke. "

Formatia isi are originile in Australia. In 2006 au scos primul album, Howling Bells, album vazut foarte bine de critici, primind 9/10 din partea NME, si 7.8/10 de la Pitchfork. Anul acesta se pregatesc sa il lanseze si pe cel de-al doilea, Radio Wars. L-am ascultat deja, e foarte mult in stilul primului, dar nu m-a dat in halul ala pe spate. E doar cute si listenable...

Acum vad si ce videoclip fain au la Broken Bones... Pfuu!!! Poi... enjoy!

[Howling Bells - Broken Bones]


Myspace: myspace.com/howlingbells

2 comentarii:

Anonim spunea...

salut,ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune cum sa am un tag list pe blogspot(serios,nustiu).
lasa un comentariu pe http://www.incet.blogspot.com daca vrei
Merci anticipat!

Anonim spunea...

:))