26 martie 2009

Violent Femmes - Ugly

.

This band is so lovely... De fiecare data cand nu stiu ce sa ascult imi cad ochii pe Violent Femmes. Au un aer naiv si ludic... un fel de muzica a adolescentului frustrat cu minte infierbantata. Cel putin in cazul primului album... Sunt o combinatie asa reusita si foarte originala de punk si folk, au niste versuri atat de impertinente si in acelasi timp inocente, incat nu pot decat sa iti atarne de buze un zambet incurcat.

Violent Femmes sunt o trupa americana din Wisconsin, fondata in 1980. Au scos primul album in 1982, ce se cheama tot Violent Femmes, si care a ajuns sa primeasca platina abia la 10 ani dupa lansare. Si e just brilliant. De fiecare data imi place si mai mult. Nici macar nu pot spune care piesa imi place cel mai mult... Le ador pe toate, incepand cu binecunoscuta Blister In The Sun si... pana la bonus track-uri. Get it here!


[Violent Femmes - Ugly]


Ugly este un bonus track la albumul de debut. Nu e foarte reprezentativa, dar imi place... imi aduce aminte de copilarie... 

your so ugly
all the time
ugly
you ain't no friend of mine
ugly
you could bet it on the bank
say why why
why would I lie to you
why would I lie
why would I lie
your so ugly
la la la la
so ugly....
2 comentarii:

Oana spunea...

Suficient de veselă/energică pentru starea de stres de la ora asta. :D

Ceva total offtopic care mi-a trecut instant prin cap când am intrat aici: de câteva săptămâni tot am senzaţia că te văd joia în jurul orei 10 în corpul B de la electro, etajul 4. Dar cum stau prost cu memoria vizuală şi mă grăbesc tot timpul, n-am încercat să verific (adică să mă holbez) dacă eşti tu. :))

Susana spunea...

Mai usor cu stresu, ca ma mai ai niste ani de faculta...:P Tre sa terminam cu nervii in regula.

Hmm... daca ma gandesc, o singura data cred ca am fost la etaju 4, joi la ora 10. In rest nu prea am treaba pe acolo... si pe la scoala in general:P