18 iunie 2009

Sonic Youth - The Eternal

.


A aparut de ceva vreme noul album Sonic Youth: The Eternal. Si imi place de moooor!! E mult mai reusit decat precedentul, Rather Ripped. Are putin din dinamismul si energia Daydream Nation, Goo, ceva din melancolia de pe Sonic Nurse, si ceva mai mult din noise-ul specific pentru care sunt renumiti. Again, mesaje sociale, politice, ascunse in poezie. Just wonderful...

Nu mai sunt la fel de feroce ca in anii 80, au imbatranit si ei... desi daca ii vezi live, arata si se misca la fel de tineresc ca intotdeauna. Thurston si Kim arata la fel ca acum 30 de ani. Banuiesc ca muzica te mentine mereu tanar.

Au deja un videoclip tare fain la piesa Sacred Trickster. Imi place foarte mult si Anti-Orgasm si Malibu Gas Station, si... toate cred:D Vocea lui Kim e foarte prezenta pe album, ceea ce e chiar wow, cause hell, i love 'er voice!!!

In sfarsit un album reusit lansat anul asta... Yeay!! Vedeti, imi place sa fac si critici pozitive :p


8 comentarii:

B spunea...

total de acord cu faptul ca este unul dintre cele mai reusite albume de anul asta (pe lista mea, alaturi de dylan, mars volta, bat for lashes si iggy pop. so far)

Susana spunea...

mă bucur că lista ta e mai lungă. A mea se limitează la SY... şi cam atât.:( Nici nu prea am timp să caut toate noutaţile acu, licenţă & stuff... Maybe i'll check out bob dylan's. ;)

Ioana spunea...

yep, together through life is really awesome! :d
Cred ca am albumul in playlist de vreo saptamana, dar n-am ascultat decat poision arrow si what we know (ce s-a nimerit). O sa incerc sa-l ascult mai mult :d

Raoul spunea...

http://tm-99-blog.org/2009/06/22/intalnirea-numarul-18-la-sag/
RIM

bristolbeats spunea...

grozav album... e pe lista mea altaturi de horrors, sparklehorse & danger mouse, art brut si inca vreo cateva... nu e un an tocmai rau.

Susana spunea...

Ar trebui sa imi lungesc si io lista aia o data... one more week, and i'm done. Oke, the Horrors in sus, The Horrors in jos... have to check them out. Art brut tot ca the cure canta sau s=au mai reprofilat?:D

dan spunea...

link exchange?

bristolbeats spunea...

videoclipul intr-un fel e sexy