24 august 2009

La Roux - In For The Kill

.

Daca va uitati mai mult pe la TV, e imposibil sa nu stiti melodia In For The Kill, pt ca e pur si simplu addictive. Mi-a placut de prima data de cum am ascultat-o, la fel ca si trupa de altfel.

Elly Jackson
(solista) e simply gorgeus... (inca nu o bate pe VV of The Kills). Arata ca si cum ar fi zbughit-o de pe podiumurile Dior. Imi place de mor freza pe care o are, tzoalele traznet pe care le poarta (le creaza impreuna cu o amica), machiajul, atitudinea, vocea, si... extraordinarul electro-pop minimalistic pe care il face cu colegul ei de trupa, Ben Landmaid. Au totusi ceva diferit fata de remorca de trupe indioase ce s-a rasturnat peste Europa in ultimii ani.

Trupa s-a lansat abia anul trecut, in 2008, si au castigat deja destule premii la categoria Best Newcomer. Albumul de debut, La Roux, a fost lansat anul acesta, si se intelege excelent cu topurile pana acum.

Incepusem sa ma indragostesc de trupa... asta pana cand m-am pus frumos sa le ascult tot albumul. In afara de cele 4 single-uri lansate, si inca vreo 2 melodii, suna cam boring: piese ce seamana intre ele - variatiuni pe aceeasi tema. Poate pentru urmatorul album vor fi mai inspirati... Am auzit ca au deja destule idei pentru a-l pune in practica. Le dau destul credit. Imi plac totusi si asa, cu tot cu piesele de umplutura de pe album:P


8 comentarii:

bristolbeats spunea...

mie imi place remixul Skream... tipa mi se pare la fel de over rated ca lady gaga plus ca are maini de barbat.

Susana spunea...

lady gaga? come on... aia ii o alta retarda ce vinde sex la taraba pt cei mai slabi de inger:P Macar Elly e mai originala.

Remixul Skream... poate am dat peste el, tre sa caut din nou.

bristolbeats spunea...

lilly allen e simpatica... nu stiu cum canta ca nu am avut niciodata rabdare sa ascult dar in videoclipuri imi place. parca e cea mai draguta din tot valul asta de dive pop de final de 00's.

Susana spunea...

lilly allen mi se pare insipida:D

Cojocar Petru spunea...

Imi place melodia la nebunie... chiar cautam pe online zilele astea "melodia aia de la radio"(cand ma plimb cu taxi intotodeauna nimeresc sa aud melodia) si nu stiam cum se numeste formatia sau melodia...
In ceea ce priveste imaginea lor(cel putin a tipei)mi se pare un pic cam.. exagerat? sau am ramas eu in urma :) ?
In fine, eu si moda - baba si linux-ul!
Sper sa mai scoata ceva interesant... ma mai plimb in taxi, poate prind ceva :)
La Roux - In For The Kill (Skream Remix)
este dementiala : http://www.youtube.com/watch?v=CFW4LqsTPO0
just loved it!

Ceva mai animat:
http://www.youtube.com/watch?v=gLdZq74lN6c

Ceva mai piperat :D
http://www.youtube.com/watch?v=tz6wMgS9C-o

Bravo the cover SZ!

Susana spunea...

:))) well, domnu... pentru mel necunoscute de la radio, se cauta pe gigi versurile ;)
Referitor la imaginea lor... whatever, ii o chestiune de gust pan la urma. Sau de conservatorism.
Spor la plimbat cu taxiu :P

Laur spunea...

mda:), una-i vocea trasa prin filtre, alta-i vocea ei. Slabuta vocea, cam asa cant si eu daca imi dai un microfon. Sa nu ma intelegi gresit, dar poate sa incerce o frizura sau atitudine daca mai are un pic si rage :(.

Susana spunea...

:)) inseamna ca stii sa canti binisor:P Felicitari!