23 noiembrie 2007

Leapsa :: Premiile lu nea Cosmos

Uite, ca am primit si io prima data leapsa in istoria mea de bloagher. Si una destul de grea, as zice. Merci lui Clover Shaped Screwdriver, (care are un blog destul de interesant, btw) ca m-a onorat cu leapsa:D
Ok, si acu sa trecem la treaba:

1. Cel mai prost/stupid/marlan/libidinos/retard om politic roman:

Politica... nu-i subiectul meu preferat, dar fie. Apoi as fi zis k ii Nastase, da s-a mai zis. Asa ca... ma opresc la Gigi Becali (aka Nea Jiji), care intra cu succes in toate categoriile de mai sus. Dupa ce ca n-are nici un pic de cultura si maniere, mai detine si unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal, si pe deasupra mai e si politician. Apoi ce treaba are Nea Jiji cu politica, pe mine ma depaseste. Dar, spre deosebire de multi altii, a facut oaresce fapte bune, are un suflet mare si partidul lui facea niste chefuri acu cativa ani de mama, mama.
Toate bune, Nea Jiji, dar politica... las-o nene!

2. Cel mai misto blogger roman:

Tre sa recunosc ca nu am timp sa ma uit toata ziua pe bloguri, si urmaresc foarte putine, in special cele care ofera informatii utile sau mi se par mai speciale. Pot sa zic despre Cele doua Dude, ca au un blog fain: impaca si muzica, si informatiile utile, si chestiile funny. Imi plac. Dar cel mai misto blogger roman... nu stiu ce sa zic. Eh, cum de nu m-am gandit... Cel mai mare blogger roman sunt EU!! Doar e la moda sa te ridici in slavi pe propriul blog. (imi cer scuze Florin, couldn't help it:D).

3. Cea mai naspa persoana publica promovata in acest an de media romaneasca - se precizeaza media respectiva:

Asa, aici ii clar: Oana Zavoranu promovata de toate televiziunile, in special OTV, mai mult pe la inceputul anului. Dupa ce a jucat in mirifica telenovela Numai Iubirea, in care interpreta cu muuult talent rolul unei cantarete, chiar a luat-o in serios, si s-a apucat de muzica. Si inca mai si canta pe la TV, sa imi pocneasca difuzoarele de nervi, nu alta. Unde sa mai pui spiritul ei de mahalagioaica, prostul gust, istericalele ca nu o apreciaza lumea la adevarata ei valoare, glumele nesarate despre Carcotasi, spalatul rufelor in public, aparitiile pe la 9595, si multe altele.

Asa... cam atat am avut de zis. Leapsa... unde sa o dam? Pai o dam la Florin de la Hi-Q. Ia-o nene daca poti sa o duci... ;)

5 comentarii:

super_rainbow spunea...

Merci de elogii :P Si dah Oana e o vaca ultra-mediatizata :))

Susana spunea...

Da bine ai mai zis... ;)

Unknown spunea...

Nu-i aşa că te-ai simţit bine după revelaţia de la punctul doi? :-)

Just kidding, Susana, nu sări la mine... :-)

Susana spunea...

Extra:P

Mihai Martin spunea...

hmmm... BerBecali... citez doar pe Ombladon 'si-ai sa mori degeaba c-ai trait degeaba! Mori! Mori!' :))
ma enerveaza... imediat dupa ce intrase in politica, au inceput si cei din academia catavencu sa-l bage in seama, dar s-au lamurit ca...nici nu are rost sa te chinui sa faci misto de el. trebuie doar sa il lasi sa vorbeasca! asa ca au mai rarit-o :)

si tot vbind de oana zavoranu... cu vreun an inainte sa aud eu de ea si sa intre in vizorul public (ca 'mega-giga-star') era la o televiziune marginala...nu mai stiu ce prezenta. Si tin minte ca cel care facea 'trampa si ecranul' de la... academia catavencu :P se referea la ea doar ca 'tipa a carei voce seamana cu a lui tata' :)))) BUUURN!!