28 decembrie 2007

Elodio-jiji-pariso-britneyo-MANIA

Ce sa scrii pe blog cand te lasa talentul? Cand n-ai inspiratie? Apoi ii chiar banal de simplu. Exista o serie de subiecte nemuritoare in blogurile autohtone, care iti salveaza pielea de fiecare data, si care prind extraordinar la lumea innebunita dupa mondenitati, barfe si scandaluri.

Probabil ca nu te poti numi "blogger adevarat" daca n-ai scris in viata ta despre:
  • Elodia
  • Nea Jiji
  • Vadim si toata gasca de politicieni expirati
  • ultimul film buclucas al lui Paris Hilton
  • chilotii si plozii lui Britney Spears
  • dumele lui Basescu
  • cum si-o rupt picioru Tariceanu
N-am sa inteleg niciodata preocuparea asta exacerbata a populatiei referitor la subiectele astea ieftine si penibile. Nu inteleg cum a ajuns o tara intreaga innebunita, pentru ca o amarata de avocata o disparut pe nu stiu unde. Lasati femeia sa se odihneasca in pace, pe unde o fi ea. Toata lumea Elodia in sus, Elodia in jos... Pe baza lumii indobitocite de-a binelea de o televiziune de o calitate mult prea jenibila sa fie mentionata, unii devin faimosi pentru substantialele contributii aduse la dezvoltarea culturii romanesti: Balada Elodiei, Joc cu Elodia, Prajitura Elodia, etc.
Daca a ajuns ca o baba in tren sa o intrebe pe sormea daca nu ii Elodia cumva, ca parca seamana putin, apoi ce sa mai zic... Romania e inculta si proasta!

Ma gandesc ca e mai simplu sa zaci in fata tv-ului si sa primesti vesti gratuite despre Nea Jiji, Vadim, Basescu si Paris Hilton si Elodia, decat sa faci un mic efort sa deschizi si tu o enciclopedie, o carte, sa vezi un film bun, sa iti formezi o baza culturala, si astfel, subiecte de genul celora mentionate mai sus sa iti fie pur si simplu indiferente.

Propun marea miscare de nepromovare a acestor subiecte prin pur si simpla lor IGNORARE. Nu stiu daca merita sa iti poluezi blogul cu asa subiecte, doar de dragul popularitatii. Daca chiar nu aveti subiecte, apoi mai bine deschideti wikipedia si algeti un subiect la intamplare. Desi nu va avea atata popularitate, sigur va avea o catitate net superioara.

Spor la bloguiala!:P

7 comentarii:

Mihai Martin spunea...

=D> =D> Heeei... putin agresiv, dar... i like it :P

Mda... in (foarte) mare ma declar un adept si sustinator a ceai scris tu. Sunt curios care va fi replica ta la ce tocmai am scris ^^ ;))

Ok, personal nu am vazut pe NICIUN blog despre niciuna din temele mentionate de tine, insa am inlocuit cuvantul 'blog' din expunere cu 'media' si... asa e!! Asta o spun eu, care privesc in medie... un minut pe zi de televizor! (excluzand meciurile :P) Mi-e si mila sa ma gandesc la oamenii care chiar urmaresc un jurnal de stiri, talk-show-uri...

Mihai Martin spunea...

a...tu stii de unde am auzit eu prima oara de paris? era inainte sa fie cunoscuta de publicul larg, pe toate posturile... inainte de 'sex-tape'-ul ei.

de pe un site pornografic, unde aparea impreuna cu sor'sa. :))

Mihai Martin spunea...

...iar britney e doar PREA urata ca sa fie mentionata :BLEAH

Susana spunea...

Da agresiv... i know. Se mai intampla. Poi noh... imi cam ies din pepeni cand vad k si one of my best friends scrie pe blog despre elodia:P:P Jesus... Ok, se scuza.:D

Si bloguri cu subiectele astea is destule. Mai ales cele ajunse celebre, gen Zoso&Co. Faza ii k noi nu dam prea des pe astfel de bloguri. Dar "bloggeri profesionisti" scriu destul despre subiectele astea, pt ca prinde la prostime:P Duuuh:/

Whatever... mi s-o cam acrit de bloguri in ultima vreme, really:P

Anonim spunea...

:)) Si ce i-a raspuns sora ta babei?? Adik... dak ii spunea k e Elodia, iti dai seama k ajungea babutza direct in direct si in reluare la Diaconescu in episodul: "Elodia circula cu trenul!" =))

Susana spunea...

Poi ce sa zica saraca? Ca nu ii:P

Altfel poate o sechestra baba in vreun compartiment si chema OTV-ul pe acolo, crezand ca o facut descoperirea secolului. Iti dai seama, putea sa apara baba la TV, sa devina faimoasa, sa o stie toata Romania. Nu putea rata asa o sansa...

Dar dupa aia m-am gandit ca poate merita sa facem misto de baba un pic. Hmm, ar fi fost o treaba...

miclowan spunea...

deci e clar mai am de scris, inca nu am acoperit toate subiectele cu pricina