15 ianuarie 2008

Cartea visurilor mele

Datorita lui Mishi over here, am ajuns si io sa onorez celebra leapsa a blogarimii: "deschide cea mai apropiata carte la pag 123... "bla bla cred ca stiti deja. Nea mishu a schimbat un pic regulile, deci: Cea mai apropiata carte, pagina 123, leapşa merge mai departe la 4 oameni, şi trebuie scrise 6 fraze de pe acea pagina, începând după la a V-a fraza. Noh, binie zici tu... Sa vedem:D

Cea mai apropiata carte... Hmm... Poi stau fix langa biblioteca, deci am o gramada de carti situate relativ la aceasi distanta. Cool. Ok, o iau pe cea care e iesita cea mai in afara... Hehe =)) Cool. E de autorul meu preferat: Ioan Jurca:P Colegii stiu de ce:P "Programarea Orientata pe Obiecte" scrie pe ea. Eh, asta ii materia la care am avut restanta gramada anu trecut. Cool. Vad ca nu vrea sa imi dea pace nici dupa ce am luat examenu. Buhuhu!

Ok, pagina 123, a 5-a fraza... si apoi urmatoarele 6. Sa vedem. Damn, am o gramada de scris...:(

"Daca in momentul executiei unei instructiuni assert, expression1 are valoarea true, executia continua normal. In caz contrar va fi generata exceptia neverificabila AssertionError. Aceasta poate fi interpretata in program sau, daca nu este interceptata, interpreterul de Java va afisa un mesaj de forma:
Exception in thread "main" java.lang.AssertionError at ProgramName.main(ProgramName.java:23)
unde ProgramName este numele clasei ce contine metoda (aici main) in care a aparut eroarea, iar 23 e linia de program respectiva.
Daca de prezenta si expression2, atunci reprezentarea ca String a acesteia va fi adaugata dupa AssertionError in mesajul de eroare. De regula expression2 va fi chiar un sir de caractere, care sa explice mai complet (destept ii nenea asta:P) natura erorii."

Eh, am scris numa 4 fraze. Imi pare rau, dar tre sa va multumiti cu atat. Stiu ca adorati subiectul asta, dar daca mai scriu mult o sa imi iasa bube.

Leapsa merge la... alex, si cam atat. N-am chef de lepse azi...:( Mama, ce lene mi-i! (:|

5 comentarii:

miclowan spunea...

eu in locul tau as arde cartea aia. sper sa ajung in vara sa fac un rug mare cu toate cartile de marketing. ma mai gandesc daca trebuie sau nu sa adaug si ceva de genul salturi prin foc pentru purificare.

Susana spunea...

las, k io mai am un an de faculta:P (din 4). Plus ca materia asta ii cam importanta. Damn it. Si mentionez ca mai am de dat inca 2 examene cu proful in cauza. Deci... astept sa ajung rock-star, si dupa aia promit ca o ard:D Merge?

Hihi, dar salturi in foc sounds fun...

Mihai Martin spunea...

uauauaaaa... Si eu mi-am dorit sa fi avut Jurca drept cea mai apropiata carte... Mie chiar imi place si pe de-o parte regret ca nu am luat Programarea Retelelor cu el... :( Dar... parca vad ca daca POO-ul sau FIS-ul au fost dragute, SO-ul ma va manca de viu :|.

;)) cred ca o sa gresesc cuvantul de verificare, ca are 9 litere :P - a doua oara sa-mi dea ceva mai scurt :))

super_rainbow spunea...

"Java de la 0 la expert" ruleaza mai:P:P

Susana spunea...

@Yogi: Poi vezi daca n-ai fost masochist, ca mine? L-ai ratat pe domnu jurca... Si probabil ca ai ratat si ultimul curs ever cu el, ieri. Las, don't worry. Sigur il mai vezi pan la toamna... Nu ne lasa el asa usor sa scapam.

@super_rainbow: Sorry.:P Nu exista carte sa ruleze mai tare ca POO a lu Jurca. Cartea asta am citit-o cel mai mult in viata mea. Inca o mai deschid asa, in momentele de nostalgie...(cand am de facut proiecte:P).

Apropos, esti la Info? Daca nu intram la poli poate eram colege ;)