31 mai 2008

John and Jehn


Alta trupa nou rasarita... pe meleaguri frantuzesti, dar mutata la Londra, pt a intra mai bine in painea muzicala. Prima data am auzit de ei intr-un oarecare interviu, cu un "oarecare" tobosar, Robert Schultzberg. Si de curand am citit un articol despre ei pe CatharticMedia, si mi-am dat seama ca ii pusesem intr-un cotlon prafuit, si uitasem de ei, si asta in principal din cauza lipsei acute de informatii despre ei (nici macar pagina pe wikipedia nu au). Intre timp, au scos si albumul lor de debut, care se cheama tot John and Jehn. Il aveti mai jos.

Albumul suna destul de interesant. Mai intunecat decat Sonic Youth, mai optimist ca Joy Division, condimentat putin cu The Doors. Duo-ul a fost mult comparat cu The Kills, desi nu suna deloc asemanator (probabil pentru acelasi motiv pentru care si The Kills au fost comparati la randul lor cu The White Stripes cand s-au lansat). Au deja un videoclip la piesa 20L07, clip care pe mine m-a impresionat intr-un mod foarte placut.

Sunt o trupa foarte simpatica. Probabil ca deja v-ati dat seama ca am o slabiciune pentru duo-uri. Well, ascultati-i ca merita.

Piese de ciulit urechile: Fear Fear Fear, Love Me, 20L07, 1 2 3
MySpace: http://www.myspace.com/johnjehn

John and Jehn - John and Jehn [2008]


.

5 comentarii:

Unknown spunea...

f buna idee sa pui un link de rapidshare!!! :) multumim! te superi daca iti fur ideea? :)

Susana spunea...

da furati-mi idea, ca nu ma supar.=P

Oricum, era un album care l-am gasit foaarte greu, deci m-am gandit ca ar fi bine sa le usurez munca de cautare lumii interesate de muzici.

Anonim spunea...

hmmm, nice. I like them.

Susana spunea...

WOW, ma bucur f mult ca iti plac. Chiar e misto sa vezi ca oamenii dau atentie la ce recomanzi pe blog, si ca le si place:D

Merci :*

Anonim spunea...

good start