12 mai 2008

Powerpack News vol. 1

S-a terminat si vacanta, si sarbatorile... S-au adunat ceva idei de articole. Scoala, stress, examene, magarii... nu-i timp de scris pe blog. Deci, calup de articole f pe scurt:

Band of Susans

Trupa de noise-rock, de prin '86. Fac parte din acelasi curent no-wave newyork-ez din care au rasarit si Sonic Youth, The Swans, Glenn Branca. Suna pretty hot. Au 3 Susan's in trupa, deci, de aici si numele. Dau putin si in shoegaze-ul timpuriu. Check them on Myspace.


Hotel Persona feat. Brian Molko - Modern Kids


Si-au lansat si cei de la Hotel Persona (side project-ul lui Stefan Olsdal de la Placebo) noul album, En las nubes. Nu m-a impresionat prea tare. Slabutz, as zice. Au o melodie, Modern Kids, cu Brian Molko, pe care abia am asteptat sa o ascult. Tot slabutz... :(


Vesti despre Placebo

Placebo cica vor intra in studio, in iunie, la Bruxelles, pt a inregistra noul album. Se pare ca vor imparti acelasi studio cu Indochine. Despre noul tobosar nu se stie nimic inca.


Umm... momentan nu imi mai vine nimic in cap. Revin... soon.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce sa se mai stie?e gata!all gone pete tong:|

Susana spunea...

e gata? how's that?
poi ei au zis ca (virgula:P) cauta alt tobosar sa il inlocuiasca pe Hewitt... Au zis si ca lucra la noul album, care va fi gata la sfarsitu anului. Sper ca nu ne-au pacalit acu nenorocitii:P