11 august 2008

Dana Nalbaru - openminded cu caru

.

Cum sunt in vacanta, mai trag cu ochiul si pe la tv, ma uit si la MTV, si... ce sa vad? Noul clip al Danei Nalbaru (ex Hi-Q), "Tu". M-a lasat cu gura cascata. Cred ca e cel mai indraznet clip facut in Romania vreodata. Banuiesc ca are si o tenta de protest impotriva homofobiei, rasismului si a altor tipuri de discriminari culturale, sociale, etc. Superba idee, suberb clip!



In sfarsit incepem sa avem si pe la noi artisti cu mintea deschisa, cu spirit liber. Imi place foarte mult de ea in ultima vreme: imi place ca s-a tuns, imi place ca a renuntat la colaborarea cu casa de discuri, imi place ca nu ii e teama sa fie ea, imi place spiritul independent si plin de initiativa. Muzica ei nu a reusit inca sa ma atinga, dar ramane de vazut cum se va descurca in viitor.

Si ca tot am ajuns la capitolul muzica, ii puteti asculta si descarca noul album de pe parfum.apropo.ro

In concluzie: Bravo, Dana, si la mai multe idei indraznete!
.

3 comentarii:

Anonim spunea...

si open-mindedul e bun pana la un punct! :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Pe mine sincer sa fiu nu ma prea entuziasmeaza Dana asta, dar totusi e de apreciat ca macar indrazneste sa se abata putin de la tiparele mainstreamului romanesc. :)

Susana spunea...

@fanita: haha, ce maxima ai tras :)) Si unde ar fi punctul ala? ;))

@clover: da, e de apreciat, si inca f mult. Acu are si multe parti care nu le suport (ex: muzica, blogul:P, etc), dar nu despre asta am vrut sa vb aici. M-am saturat sa fiu rautacioasa... O sa imi treaca repede, am impresia:D